Hjem/start Fagligt Presse Spørgsmål og svar Om vif Kontakt
OM VIF – Organisation

VarmeIsoleringsForeningen består af de førende danske virksomheder inden for varmeisoleringsmaterialer. Bestyrelsen varetager foreningens interesser.

Bestyrelsen består af repræsentanter for de tre hovedgrupper af varmeisoleringsmaterialer, som brancheforeningen repræsenterer.

Bestyrelsen

Klaus Birk, Saint-Gobain Denmark A/S (Formand)

Henrik Vasylyeva, Sundolitt as (Næstmand)

Susanne Kuehn, Rockwool A/S

Gorm Rasmussen, H+H Danmark A/S

Morten Dysted, Leca Danmark A/S

Sune Jorn Nielsen, BEWi Styrolit

Teknisk udvalg

Under bestyrelsen er der oprettet et Teknisk Udvalg, der til bestyrelsen udarbejder beslutningsoplæg, som varetager foreningens medlemmers interesser. Udvalget hjælper med at gennemgå og analysere myndighedsudgivelser, der vedrører foreningens medlemmers interesser, og kontrollerer desuden, at oplysninger om produkters isoleringsevne er korrekte.

Sekretariat

Det daglige arbejde i foreningen varetages af et sekretariat.

Sekretariatet for VarmeIsoleringsForeningen
v/ Steen Ulrick Madsen
Svendsvej 7
2960 Rungsted Kyst

Tlf.: (+45) 40 11 63 92
vif@vif-isolering.dk

VIF arbejder på..


VIF arbejder bl.a. med kvalitetssikring, deltager i udarbejdelsen af informationsmateriale om isolering og støtter forskning i energibesparelse og bygningsisolering.

En væsentlig opgave for VIF er at sikre, at de varmeisoleringsmaterialer, der markedsføres i Danmark, overholder gældende regler og har fyldestgørende og korrekte produktinformationer.

VIF er aktiv i det europæiske standardiseringsarbejde gennem CEN og i Dansk Standards arbejde med de nationale normer for isoleringsmaterialer.